L’actual cartipàs de l’Ajuntament de Sant Pere Sallavinera està configurat de la següent forma:

MATIES BOSCH BACARDIT (JUNTS-CM)
Alcaldia i regidories d’Urbanisme i obres, Camins veïnals i serveis municipals. Representant de l’Ajuntament a la Mancomunitat per a l’Atenció dels minusvàlids psíquics de la comarca de l’Anoia, a la Mancomunitat de l’Alta Segarra,  a l’Agrupació de Defensa Forestal Amics del bosc, a l’Associació Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera i a la Societat de Caçadors de Sant Pere Sallavinera.

ALFONS RIUS RIBALTA (SUMEM-SASPS-C)

Primer Tinent d’Alcalde i regidor de joventut i festes, esports, promoció econòmica, turisme i comunicació. Co-Representant de l’Ajuntament a la Mancomunitat de l’Alta Segarra, al Consorci de Promoció Turística de l’Alta Anoia i Representant a l’Associació de Festes “Les Claus” de Sant Pere Sallavinera.

TERÈNCIA TORRA MONTRAVETA (ERC-ISPS-AM)
Segona Tinent d’Alcalde i regidora de Benestar Social. Co-representant de l’Ajuntament a la Mancomunitat per a l’Atenció dels minusvàlids psíquics de la comarca de l’Anoia i al Consorci de Promoció Turística de l’Alta Anoia

MARIA ORTEGA MOYANO (JUNTS-CM)
Regidora de Cultura.

JOSEP PICANYOL LÓPEZ (ERC-ISPS-AM)
Regidor d’Hisenda i Medi Ambient. Co-representant de l’Ajuntament a l’associació Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera.