PROPIETAT DEL WEBSITE

Aquest web és administrat per Ajuntament de Sant Pere Sallavinera
Adreça: C/Raval s/n 08281 Sant Pere Sallavinera
Telèfon: 93 869 88 30
Fax: 93 869 88 30
e-mail: st.peres@diba.cat
NIF P-0818800-E

CONDICIONS D’ÚS DELS SERVEIS OBERTS A LA PARTICIPACIÓ.
L’usuari o usuària del servei es compromet a fer un ús adequat dels serveis oberts a la participació (com per exemple els de agenda, fotos o pàgines obertes al lector) i a no emprar-los per a incòrrer en:

activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal

difondre continguts o propaganda de caràcter raciste, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apología del terrorisme o atentatori contra els drets humans

provocar danys en els sistemes físics i lógics de Ajuntament de Sant Pere Sallavinera, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la red virus informàticos o qualssevols altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.

Política de privacitat

Per accedir a alguns dels serveis que ofereix el Web ( usuaris registrats) haurà de proporcionar-nos dades de caràcter personal. En cumpliment amb l’establert a la legislació actual *, li informem que les seves dades personals seran incloses en un fitxer automatitzat. Ajuntament de Sant Pere Sallavinera assegura la més estricta confidencialitat en la recollida i tractament de les dades facilitades pels seus usuaris a través d’Internet.

Les dades recollides s’utilitzen a nivell estadístic i mai amb finalitats comercials.

Los dades facilitades pels usuaris en els formularis de subscripció a serveis de newsletters o similars ( serveis no ofertats actualment, però que poden ser-ho en un futur) seran utilitzades únicament per a las finalitats descrites i determinades per cada usuari, que podrà exercir en tot moment els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades. A tal efecte pot posar-se en contacte amb Ajuntament de Sant Pere Sallavinera per e-mail

*Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999, de 13 de desembre)
Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (34/2002 de 11 de juliol).