CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA DE SELECCIÓ DE PERSONAL PEL PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA INCENDIS FORESTALS

  PUBLICACIÓ DE LES BASES

 Es publiquen les bases de la convocatòria del procés selectiu de provisió de les borses de personal per la campanya 2018

pvi

 Han sortit publicades les bases reguladores per als processos selectius de les borses del PVI

  • Guaita-informador (S-01/18)
  • Operador de comunicacions (S-02/18)

 Més informació a la web https://www.diba.cat/es/web/seleccio/torn-lliure

 La convocatòria d’aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla d’Informació i vigilància per tal de cobrir un total de 182 places d’informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

 Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

 Un cop les bases estiguin publicades al DOGC hi ha un termini de 10 dies hàbils per presentar la sol·licitud i documentació corresponent (enguany s’ha de presentar el currículum vitae amb la documentació acreditativa dels aspectes valorables mèrits). El termini per a presentar la documentació finalitza el dia 23 de març.

 Podeu disposar de la informació actualitzada a la pàgina web www.diba.cat/incendis i a través de les xarxes socials  amb el hashtag #pvidiba.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>